Детали за Electrolux Klima Собни сплит клима уређај 00226600umSR

PropertyValue
Име:Electrolux Klima Собни сплит клима уређај 00226600umSR
Опис:
Име на датотека:Electrolux Klima Собни сплит клима уређај 00226600umSR.pdf
Големина на датотека: 2.58 MB
Тип на датотека:pdf (Mime Type: application/pdf)